4. lokakuuta 2015

Pilkkuja ja pesukarhuja

Roosanauha -huutikseen ompelemani paita innosti applikoimaan lisää. Nappasin kangaskaapista Noshin palloja pinkillä pohjalla ja ompelin paidan tyttärelleni (jolla on jo liikaa vaatetta). Tässä kaavana sama More gray kuin huutispaidassakin (Ottobre Kids 4/11).


Saippuakuplia puhalteleva pesukarhu on napattu Selian pesukarhu -trikoosta.


Tytöllä oli pipotarve ja ompelin samasta kankaasta piponkin. Kaavan pohjana tämä, muokkasin kylläkin hieman. Lisäsin aavistuksen pituutta "korvaläpille" ja avarsin etuosaa. Samaa kaavaa käyttäen olen ommellut aikaisemmin toisen pipon. Olen keväällä ostanut Kankaamosta ihania kirjainnappeja. Ne kävivät hyvin tähän pipoon. Tietävätpä päiväkodin täditkin helposti kenen pipo on.

Sitten hiukkasen sovituskuvaa. Kaipaisivatkohan paidan hihansuut resorijatketta..?


Milloin mun vauva kasvoi noin isoksi :O Ehkä tämä (vähä)aurinkoinen kesä on kasvattanut :D

Ja sitten vähän muutakin kuin ompelua. Sain nimittäin viimeinkin toteutettua sen, mitä jo vuosi sitten olin aikeissa tehdä - sytykeruusuja. Viime syksynä revin kyllä munakennoja, mutta en koskaan saanut niitä steariinissa uitettua. Tänä syksynä olin reippaampi! Eivät nämä kaikki ruusuilta näytä, mutta loppua kohden aloin hiffata tekniikan.


Yhden isomman ompelujutun olen myös saanut valmiiksi, mutta en ole saanut vielä kuvattua sitä kunnolla. Palaan siis sen tiimoilta asiaan piakkoin.

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana paita ja pipo! Siistin näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Päiväkodissa kovasti kiiteltiin helposti huomattavasta nimestä hatussa :) Kaikilla pitäisi olla tuollaiset!

   Poista
 2. Kivasti käytetty pesukarhutilkku! Ja hauska idea tuo nimi pipossa. Mulla tuolle vajaa 3v laitan melkein kaikkiin paitoihin resorit, muuten on hihat jatkuvasti märät ja ruoassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkeenpäin ompelin resorit tuohon pesukarhupaitaan :D

   Poista