24. lokakuuta 2014

Merinoa, farkkua, raitoja...

Syksy on saapunut kaupunkiin... ja viime vuonna ostamani merinovillaneulos pääsi käyttöön. Ompelin Mallikelpoisen ohjeella rypytetyn pipon. Malli oli vähän turhan leveä tuolta yläosasta, mutta kyllä tämä pipo on jo päässyt käyttöön.
Kaveriksi pipolle ompelin lapaset, Made by pitsin ohjeella, jota ei enää netistä kai löydy. Seuraavaan versioon kavennan peukkua rutkasti.


Nämä onkin hiukan erilaiset lapaset. Toinen puoli on merinovillaa ja toinen farkkua (niksnaks miehen rikkimenneet farkut). Voi pitää kumminpäin haluaa ;) Ja nää on lämpöiset! Pesu merinovillan mukaan.Noshin ihanasta multiraitatrikoosta ompelin itselleni tunikan, samaa tyyliä kuin ompelemani hattaratunika, mutta tällä kertaa helmassa on kuminauhakuja. Halusin kohdistaa raidat sivusaumoissa, joten etu- ja takakappale täytyi leikata samaan suuntaan. Jäljelle jäi kangasta yhden hihan verran. Halusin tunikaani toisenkin hihan ;) Niinpä taas rakentelin hihapalapeliä... Hihan keskiosa on mjustaa trikoota ja hihansuissa multiraita"resorit". Kiva tuli :)

Kävin lasten kanssa yöjunailemassa vanhempieni luona ja mukaan tarttui useampia vanhoja käsityölehtiä. Lisää ideoita odottamassa toteutusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti