4. marraskuuta 2013

Here comes the Zombie!

Esikoisemme täyttää pian seitsemän vuotta. Pidämme kotona synttärit kummitusjuhlien merkeissä ja poika ilmoitti haluavansa pukeutua zombieksi o.O Hän piirsi minulle kuvan puvusta jonka halusi ja näytti minkä värisistä kankaista se pitäisi tehdä. Tässäpä kuva pojan piirroksesta:


Ja tässä valmis lopputulos :DTuo turkoosi on collegea ja vihreä on verkkarikangasta. Puvun materiaalit tuli maksamaan n. 7€ ;) Ostin metrin molempia kankaita, turkoosi meni kokonaan, vihreää jäi vielä paljon. Kankaiden leikkuuvaiheessa tuli pieni moka. Mulla on sama paitakaava kahtena kokona 134cm ja 116cm. Kaavat oli menneet sekaisin ja takakappale (ja kuvasta päätellen myös hihat) on 116cm koosta, ainoastaan etukappale 134cm koosta. Huomasin tuon mokan paitaa kasatessani. Onneksi poika on kuitenkin kapeaa mallia ja paita mahtuu päälle, ainakin jonkin aikaa. Ja onhan pikkuveli sitten sitä vielä käyttämässä. Kangasta ei olisi riittänyt enää uusiin kappaleisiin :/ Huppu on erillinen, ei siis paidassa kiinni ollenkaan. Paitaa ja housuja voi siis käyttää ilman zombierooliakin.

Kaavat: Ottobre Kids 4/2011 "Snouty creature" (paita) & Ottobre Kids 1/2009 "Saimi" (housut)
Kankaat: Jättirätti, resori jemmasta

On tuo puku ainakin käyttäjänsä mieleen  ;) Jopa kuulemma hieman liian pelottava tuo ilme o.O Mutta se ei kuulemma haittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti