8. lokakuuta 2013

Fleecerukkaset mulle ja aivot narikkaan!

Ajattelin, että näppärästi ja nopsaan ompelen itselleni vuorelliset fleecerukkaset. No, ei ihan menny suunnitelmien mukaan. Ompelin saumoja väärältä puolelta, enkä jaksanu purkaa joten leikkasin uudet kankaat. Kunnes huomasin uusia kankaita ommellessa, että taas meni väärin! Vuorikankaaseen en muistanut jättää kääntöaukkoa, joten ompelin sitten resorin niin että sauma on sisäpuolella. Ja jottei ihan putkeen menisi, on näissä nyt ulkopuolella se kangas jonka piti olla sisäpuolella. Olis ehkä kannattanu jättää ompelematta... mutta kun tuolla saumurilla on niin kiva huristella ;) Tässä kuitenkin se lopputulos, eiköhän noita ainakin pihalla muksujen kanssa ollessa voi pitää. Näiden kaava Made by pitsi -blogista. Näissä on tosi leveä peukku :O


Ja koska "saumuritutti" vielä rukkasten valmistumisen jäljeenkin, ompelin helppoa "aivot narikkaan" -juttua, eli joustofroteisia tiskirättejä - ei voi mennä pieleen! Näitä tulikin huristeltua aikamoinen läjä. Eikös nuo punaiset, valkosydämelliset olekin aika jouluisia ;) Tiedä vaikka paketteihin sujahtelisi joulun alla :P Joihinkin ompelin tollasia merkkilappusia :)


Se voi olla, et loppupäivä kannattaa pysytellä kaukana saumurista. Tekis kovasti kyllä mieli ommella vaatteita, trikoosta tolla saumurilla. Mutta ku en jaksais piirtää uusia kaavoja... Enkä ees tiedä kelle ompelisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti