13. syyskuuta 2013

Tee veivit

Ompeluhaaste Facebookissa, jossa kolmen hengen porukassa mietittiin mikä on ryhmän jäsenten yhteinen tekijä. Meidän ryhmän yhteiseksi asiaksi valitsimme teen juomisen ja ryhmän nimeksi päätimme "Tee veivit". Kaikilla oli palanen samaa kangasta, Viljamin puodin puudelitrikoota.

Pipoja olisin halunnut tuosta kankaasta tehdä - ihan selkeä pipokangas ;) Mutta pipoja meillä jo on, melkein liikaakin. Niinpä googlailin teehen liittyvillä hakusanoilla ja löysin kuvan (paperi)kassista joka näytti ihan teepussilta.

Siitä se ajatus sitten lähti... näistä materiaaleista:...syntyi mun versio teepussikassista. Kassin yläosassa on nepparit, samoin ylhäällä sivuissa. Tällä kassilla ajattelin kuskata mainoksia ja lehtiä paperinkeräykseen, ellen sitten nappaa mukaani joskus kun lähden vaikka kaupungille ;)


Puudelikangas on trikoota, siihen silitin tukikankaan toiselle puolelle jotta pysyisi edes jotensakin kuosissaan. Vuorikin kassista löytyy, se on vanhaa lakanaa. Kassi siis itsessään esittää teepussia ja tuo punainen lappu on se lappunen josta teepussia pidetään kii kun sitä uitetaan vedessä. Lappunen on joustofroteeta ja siihen ompelin kiinni tuollaisen ompelumerkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti