16. elokuuta 2013

Syksy tulee - aitaa ja sieniä

Jo jonkin aikaa olen selaillut Ottobre Kids 4/12 -lehteä ja ihastellut siellä olevan Flow-tunikan helman mallia. Tunikan koot alkaa koosta 92cm ja kun piirsin kaavat, pienensin 86cm kokoon. Meidän neidin vaatekoko on tällä hetkellä 80cm ja en jaksa odottaa niin kauan flow-tunikan mahtumista että neidin vaatekoko on 92cm ;) Kyllä toki joutuu 86cm kokoonkin kasvamista vielä tovi odotella, mutta ei niin kauan.

Kankaiksi valitsin Paapiin punaisen aita-trikoon lisäksi Paapiin punaista sienet-trikoota. Pieni (joskus omasta paidasta mauttomana poistettu) rusetti. Jotta ompelu sujuisi makeissa merkeissä, vähän suklaata mukaan :P Mä yritän kyllä kovasti vähentää herkuttelua ja on se aika hyvin onnistunutkin. Mutta kai sitä joskus saa vähän herkutella...


Kuvassa ei ole framilonia jota käytin ompelussa, rusetti jäikin sitten käyttämättä ja suklaa syömättä ompelun aikana. Syön sen nyt :P Kanaiden riittävyyden takia tein mekkoon lyhyet hihat.

Ja tässä lopputulos - olen todella tyytyväinen! Kaikki meni nappiin :) Framilonrypytyksetkin onnistui loistavasti. Huolittelin pääntien trikookanttauksella, eka kertaa :)


Ja tässä näkyy helman muoto.


Harmi ettei Sienet ja Aita olleet samaa punaisen sävyä :/

Tässä pari sovituskuvaa. Reilu on vielä meidän tytölle, mutta niinhän sen kuuluu ollakin. Ja voihan tuota mekkonakin pitää :)


Aika nätti :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana mekko tästä tulikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään itsekin tästä kovasti! Ei varmasti jää viimeiseksi Flow:ksi :D

      Poista