30. heinäkuuta 2013

Kesämies Kekkis goes ninjas

Tässäpä kangas, jolle en syttynyt aluksi yhtään. Paljon Kesämies Kekkosia näkyi blogeissa ja hiljalleen se alkoi näyttää kivalta. Mustavalkoisena erittäin monipuolinen ja minkä värin tahansa kanssa mätsäävä kangas! Käy isälle, pojalle, äidille ja tyttärelle. Meillä Kekkis pääsi ensin poikien vaatetukseen pitkähihaisten paitojen muodossa. Kaavana Ottobre Kids 4/2011 - lehden Snouty creature muokaten. Paidat on kooltaan 134cm ja 116cm. Kasvuvaraa on molemmissa. Kekkis Käpyseltä, keltaiset ja turkoosit trikoot sekä resorit Eurokankaasta.


 "Ninja-Kekkikset in action!" Tai itseasiassa sanoivat zombeja olevansa XD


Väritin 134cm paidasta osan silmälaseista keltaisiksi. 116cm paidassa osa laseista sai turkoosin käsittelyn. Molemmissa paidoissa sai yksi Kekkis päähänsä ninjan punaisen huivin. Käytin Biltemasta ostettuja kangastusseja, joiden väri annetaan kuivua 15min ja sitten väri kiinnitetään silittämällä.


Ja "pakollinen" tasokuva vielä loppuun.

P.s. Ei kerrota kellekään, että keltahihaisen paidan hihat ompelin vahingossa niin, että oikea puoli on sisäpuolella... ja että kauluksen kanttauksessa ompelin epähuomiossa resorin sauman paidan eturaglansauman kohdalle. Moka korjattu tollasella tähtimerkillä.