5. toukokuuta 2013

Pipoja ja uusinta-arvontaa

Törmäsin netissä toisenlaiseen pipo-ohjeeseen Pikku Piltin -blogissa ja täytyihän se ohje laittaa kokeiluun. Tulos on tässä:


Kätevä ohje ja erittäin nopea hurauttaa saumurilla! Mutta koska hommat ei (läheskään) aina mulla suju niinku Strömsössä niin saumuri tietysti alko sekoilla kesken kaiken. Lankojen uudelleen laittaminenkaan ei auttanu joten lykkäsin saumurin kauemmas ja otin käyttöön ompelukoneen jousto-ompeleen. Sillä hurautin pipot loppuun. Tuo tumma rantu joka jokaisessa pipossa näkyy, on kenno-ommel. Pipo on siis kaksinkertainen ainoastaan tuosta alaosastaan. Kangas on trikoota, muistaakseni Huvikankaasta tilattua. Ompelin pipot meidän pojille ja itselleni. Poikien pipoissa on pitempi tuo "lörppä" tuolla ylhäällä, omassapäässä pipo näyttää tältä.  Tykkään! Ongelmana vaan on se, että näitä tekisi mieli ommella tuosta kankaasta ja tuosta ja tuosta ja... Pikkuneidille ompelen kyllä punaisesta Hippie-joustiksesta tällaisen. 


En onnistunut tavoittamaan kevätarvonnan kilpparikauppakassin voittajaa, joten suoritin arvonnan kassin osalta uudelleen. Kassin voitti Hääräämö -blogin Laura - Onnea! Onnettarena toimi jälleen Random.org.

Paljon on ideoita taas mielessä. Mutta se aika, se aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti