23. maaliskuuta 2013

Valio Onni -puurot ja vellit (Buzzador -kampanja)

Lisää Buzzador -testaamisia :) Saimme testattavaksemme Valio Onni puuroja ja -vellejä :) Olen ostanut Onni -puuroja aikaisemmin pari kertaa kun ollaan lähdetty matkalle.

"Valio Onni® lastenruoat on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden kanssa. Käyttövalmiina tuotteina Valio Onni® lastenruoat ovat turvallisia ja helppoja aamu-, väli- ja iltapaloja, joissa on huomioitu pikkulasten ravitsemukselliset erityistarpeet."

Tämä kampanja oli hiukka erilainen siinä mielessä, että postissa tuli 20€ arvoinen lahjakortti jolla Valio Onni puurot ja -vellit tuli ostaa. Ostin enimmäkseen puuroja, mutta myös muutaman vellin. Vellejä ei meillä olla koskaan käytetty, vaan suoraan on siirrytty kiinteisiin. Ajattelin hyödyntää ne leivontaan tämän kampanjan aikana, mutta ei se homma sitten ihan niin mennytkään.


Kun tulin kaupasta, sai päätestaaja, Iina 1v ottaa itse puutotetrat kauppakassista. Neiti laittoi puurot jääkaappiin (vaikkei niitä avaamattomina pakkauksina tarvitsisi siellä säilyttää).


Maustetut puurot maistuivat sellaisenaan ihan hyvin meidän 1v neidille. Myös perheemme isommille lapsille (6v ja 3v) puurot maistuivat. Neljän viljan puuro maistui hiukan heikommin... olisi tietysi paremmin maistunut jos siihen olisi laittanut marjoja tai hedelmäsosetta sekaan. Vadelma-mustikka -puuro taisi olla se kaikkein parhaiten maistuva puuro :)


Kun puurot oli loppuneet, kokeilin sekoittaa porkkana-peruna -velliä tavalliseen neljän viljan puuroon. Mutta sitä ei neiti suostunut syömään... kuten ei tavallista neljän viljan puuroa muutenkaan.


Lämmitin velliä nuorimmaiselle nokkamukissa, mutta eipä sekään kelvannut. Niinpä isoveljet sai juoda vellit lämmitettyinä mukissa iltapalan yhteydessä. Ja leivontaan saakka ei vellit säästyneet.