18. joulukuuta 2012

Rauhallista Joulua!

Tarkkaavaisimmat varmaan huomanneetkin, että blogi on vaihtanut nimeä. Tämä nimi tuntuu nyt omalta :) 

Viime aikoina on tullut ommeltua muutamia perhostaittoimuja, joissa imevänä kankaana hamppucollege. Hamppucollege on kyllä niin janoinen kangas, että enpä muuta enää perhostaittoihin kankaaksi laita!

Sitten ompelin vielä toiset sydänpeppuhaaremit, samalla ohjeella kuin aikaisemmatkin, mutta nämä koossa 86cm. Kankaana sama babycord, resorit ja pepun sydän tummemman pinkillä resorilla. Ohje siis Ottobre Kids 4/2012 "Crawl and Roll -lököhousut".

Vielä pitäisi ommella Paapii tsi-Bambi joululahjaksi meidän pienelle tyttärelle, mutta katsotaan ehdinkö. Jos ei joululahjaksi, niin sitten synttärilahjaksi (tammikuun lopussa)... tai sitten ihan muuten vaan :D

Blogi hiljenee nyt joulun viettohon, vaikka joulufiilis hiukan hukassa onkin. Aika näyttää milloin palaan taas ompelukoneen ääreen - helmikuussa ehkä..? Viimeistään maaliskuussa. Alkuvuodesta on tiedossa asunnon myyntiä ja uuteen kotiin muuttoa :) Jospa sieltä uudesta kodista löytyisi hyvä paikka ompelukoneellekin, jottei sen kanssa aina tarvitsisi vallata keittiötä ;)


Rauhallista Joulua
&
Antoisaa ja käsitöidentäyteistä vuotta 2013!