10. lokakuuta 2011

Neuvolakorttikansiprojekti, osa 3. ja tyynynpäällinen


Ompelin neuvolakorttikannet äitiyskortille, myöhemmin näistä tulee sitten kannet kolmannen murun neuvolakortille. Alemmassa kuvassa värit hieman vääristyneet, jostain syystä salamavalo ei ollut välähtänyt. Kangas on Pikku-Auringosta tilattua puuvillaa.

Aikaisemmat neuvolakorttikansiprojektit (vuoden takaa) löytyvät täältä ja täältä.

Sitten ompelin (jälleen) tyynynpäällisen leikkihuoneeseen. Tämä Peter Pan -puuvilla on myös Pikku-Auringosta. Toisessa reunassa on KAM-nepit... tyynyliina olisi ehkä mukavamman näköinen jos molemmissa reunoissa olisi KAMit. Mutta toinen samanlainen täytyy vielä tehdä jotta toinenkin poika saa oman Peter Pan ja Kapteeni Koukku -tyynynsä :P Tämän tyynyn sisällä on eräästä hotelliketjusta lasten saamat kaksi matkatyynyä. Eipä niitä tyynyjä ole käytettyä tullut, ovat vaan olleet vaatehuoneen seinällä roikkumassa. Toisen tyynyn sisälle voisi sitten taitella niitä leikkihuoneen pikkupeittoja, KAM-neppien ansiosta muksujen olisi tarvittaessa helppo ottaa ne peitot tyynyn sisältä leikkiin.


Ja sitten vähän ompelukoneasiaa... Vein sen kenkkuilemaan alkaneen, 11kk vanhan Eva-ompelukoneeni takaisin kauppaan ja sain tilalle perus-Singerin kahden vuoden takuulla. Katsotaan nyt miten Singer kestää. Ainakin vaikutti ihan terhakalta koneelta näiden kahden ompeluksen perusteella. Lisäksi meille muutti Huskylock 34D Differential -merkkinen saumuri... sain sen ystävältä ja se on vielä testaamatta. Hieman haastetta asiaan tuo se, että ohjekirjaa ei ole mukana ja mun kokemus saumurilla ompelusta perustuu yläasteen käsityötunteihin :D Katotaan miten mun käy kunhan uskaltaudun saumuria kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti