31. lokakuuta 2011

Kietaisubody 56cm

Näiden 56cm norsupotkareiden kaveriksi valmistui samoista kankaista 56cm-kokoinen kietaisubody :) Kankaat siis TiriTomista, norsukuvioinen on trikoota, violetti babytrikoota. Siitä en ole ihan varma mistä tuo vihreä resori on hankittu. Kiinnitys tässä bodyssa on KAM-nepein ja nepit on aikas tiukkoja, niitä täytyy siis aukoa ja sulkea moneen kertaan ennen käyttöä jotta ne hiukan löystyy.


Bodyn kaava on Ottobre Kids 6/2007 -lehdestä, sen verran tein muutoksia, että laitoin neppikiinnityksen molempiin reunoihin, sisempi kiinnitys oli ohjeessa nauhoin. Hieman ja vähän enemmänkin sai kyllä ajatustyötä tehdä, jotta oikeaan paikkaan osasin nuo painonappikaitaleet laittaa. Mutta kerralla ne meni oikein. Tässä en käyttänyt saumuria ollenkaan, ajattelin että jos nuo sivusaumat (ja painonappikaitaleet) pieleen menee niin helpompi on ompelukoneommel purkaa.

Nyt ei taida olla mitään ompelujuttua kesken... seuraavaksi siis täytyy kaivaa neulepuikot esiin. Suunnitelmissa lapasia ja tiskirättejä - joulupukin konttiin :P

1 kommentti:

  1. Kiva body! Minäkin piirtelin eilen kaavoja kietaisubodyyn, tosin jostain uudemmasta Ottobrestä. Jos vaikka tulevalle vauvalle ompelisin.. :)

    VastaaPoista