16. kesäkuuta 2011

Verhot ja pöytäliina Metsänvartijaan

Hiljaiseloa on blogissa pidellyt... syykin siihen on, mutta siitä sitten joskus toiste.

Mies rakensi takapihalle leikkimökin (Luoman Puutuote Leikkimökki 19). Kuvassa mökin oikealla puolella olevan kivikasan paikalle perustettiin kukkapenkki. Mökin seinät ja ovi on käsitelty puunsuoja-aineella.


Leikkimökkiin piti tietysti saada verhot ikkunaan ja pöytäliina pöydälle. Itseasiassa verhot ja liina valmistuivat jo ennen kuin mökki oli edes harjakorkeudessa, esikoinen kun niin kovin halusi että ne olisivat jo valmiina :) Mökin sisäseinät ja katto on maalattu banaaninkeltaisella ulkomaalilla. Lattia on käsitelty samalla puunsuoja-aineella kuin ulkoseinät. Koko lattian peittää parvekekäyttöön tarkoitettu matto. Pöytä ja tuolit sekä istuintyynyt on ostettu IKEAsta jo aikoja sitten, ne siirrettiin poikien leikkihuoneesta leikkimökkiin. Verhojen ja pöytäliinan puuvillakangas "RING DOT spice" TiriTomista.


Mökin seinille laitetaan vielä poikien taidetta kehyksissä ja kulmahyllykin sinne on tarkoitus rakentaa. Oven vieressä on punainen esikoisen puutyökerhossa isin kanssa nikkaroima naulakko.

 Kyllä nyt kelpaa poikien leikkiä! Vai mitä?

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä hieno lisärakennus :) Näinköhän sitä löytäisi kalenteristaan tilaa tulla vielä syksyn aikana piipahtamaan!

    VastaaPoista
  2. Tulkaa ihmeessä! Tämä meidän uusi pohjoissiipi "Metsänvartija" on ollu kesän ajan tosi ahkerassa käytössä... ja mitä kaikkea mielikuvitus tuosta mökistä keksiikään! Ihan selvä merirosvolaiva, eikös juu... :P

    VastaaPoista