21. huhtikuuta 2011

Paneeliverhot olohuoneeseen ja keittiöön

Ollaan remointoitu olohuonetta ja keittiötä, pientä pintaremonttia: uudet tapetit ja listat, makuuhuoneiden ja vessan ovet vaihdettu. Meillä on ns. avokeittiö eli keittiö ja olohuone ovat miltei samaa huonetta. Tilat erottaa vain saareke ja sen yläpuolella oleva lasikaapisto. Kattolistat oli ennen ohuehkot, männynväriset. Nyt ne on hieman massiivisemmat ja valkoiset. Entiset rullaverhot korvattiin pimentävillä rullaverhoilla (IKEAsta).

Remontin yhteydessä otettiin samalla verhokiskot pois ja laitettiin tilalle verhotangot. Verhotangoiksi valittiin Jyskistä Classic 160-200cm, antiikki -verhotankoja ja tankoihin sopivat paneelikiskot. Ompelin paneeliverhot samasta kankaasta sekä keittiöön, että olohuoneeseen. Kankaana Jyskistä 5m pakkana ostamani beigepohjainen Flora-kangas (ei valmisverho, kuten kuvassa). Kankaassa on beigellä pohjalla kukkakuvioita valkealla ja tummanruskealla. Paneeliverhot on n. 45cm leveitä, korkeudeltaan n. 230cm.

Meidän valitsemat tapetit on WohnSinn Vlies -valmistajalta, saksalaista alkuperää. Olohuone ja osa keittiön puolta on tapetoitu vaaleasävyisellä tapetilla ja yksi keittiön seinä hiukan herkullisella hieman räväkämmällä sävyllä. Kun näin tapettiliikkeessä ton jälkimmäiseksi mainitun tapetin, päätin heti että se on saatava tohon keittiön seinään. Just niin mahtava!

Tässäpä vielä "yhteiskuvaa" tapeteista, verhosta ja verhotangosta. Kuva otettu keittiön nurkasta.

1 kommentti:

  1. Nättiä, nättiä!! Meillä oli kanssa tuota samaa Jyskin kangasta keittiön kapassa ennen, pohjavärinä vain oli vaalea. Se on jotenkin vaan niin kiva ja nätti!! Hyvät pääsiäiset!!

    VastaaPoista