21. maaliskuuta 2011

Pieni hiirulainen ja ihan kiltit pöllöt haalarissa

Tässäpä se mielessä ollut projekti toteutettuna; Me&I -tyyliset haalarihousut koossa 92/98cm. Kaava on piirretty Me&I -housuja mukaellen, lahkeet tein pitemmiksi. Haarapala tuotti hiukan ongelmaa, mutta kyllä se ihan hyvin onnistui vaikka aiheuttikin lisähommaa. Käytin housuissa limenvihreää joustofroteeta, keltaista tenceljoustofroteeta, vuorikangasta, harmaata velouria (vanhoista housuistani) ja pari KAM-neppiä olkapäille. Nämä on siis ommeltu meidän kuopukselle.

Housujen yläosassa on vuorikangasta keltaisen viivan yläsaumaan saakka... ja housut ommeltuani totesin ettei se ihan hyvä juttu ole. Eihän housut jousta nyt tuosta kohdasta ollenkaan :/ Onneksi housut silti pojalle mahtuu jalkaan. Pukeminen / riisuminen on hankalaa jos alla on kestovaippa, mutta pikkareilla nämä housut on vallan mainiot. Mietinkin, että pitäisikö minun leikata vuorikangasta pois ja huolitella vuorikankaan reunat... katsotaan.


Neppejä laittaessa huomasin, että pöllöthän yleensä syövät hiiriä... :o Mutta nämä pöllöt onkin tuon hiiren kavereita <3 Alunperin ajattelin limenvihreitä neppejä, mutta en malttanut odottaa että niitä jostain tilaisin ja ne tulisivat kotiin. Niin pääsivät pöllönepit käyttöön. Hiiri oli myös tarkoitus laittaa suoraan, mutta se näytti hassulta keltaisen osan kanssa... ja niinpä hiiri pääsi kipuamaan mäkeä ylös.

Lahkeissa on vielä rutkasti kasvuvaraa (kuvassa ne on käännetty) ja tilaa on vielä selänkin kasvaa pituutta.

1 kommentti:

  1. Miks mä en laittanu ton vuorikankaan tilalle tuota samaa joustofroteeta..? Eipä sit tulli mielen viereenkään toi vaihtoehto. No, ehkä mä tästä viisastun.

    VastaaPoista