7. tammikuuta 2011

Let`s Zumba!

Muutama päivä meni joululomareissusta toipuessa, lähinnä olin väsynyt pitkän junamatkan takia. Mutta eilen päätin etsiä kankaan, nuppineulat, kaavat ja sakset esille. Sainkin muksujen päivälepoaikana leikattua kappaleet valmiiksi ja aloiteltua ompeluakin. Tuotiin anoppilasta kirjoituspöytä alakertaan, joten nyt mulla on paikka, josta ompelukonetta ei tarvitse joka välissä korjata pois (kuten keittiönpöydältä ennen piti). Ompeluprojektin ajan kone saa olla pöydällä ja siihen voi aina tarvittaessa istahtaa ompelemaan :)

Eilen ja tänään ompelukone surisi tuolla alakerrassa ja "zumbahousut" ovat valmiit. Kangas on ohutta ulkoilukangasta, Eurokankaan palalaatikosta. Kankaassa oli pari öljytahraa ja ne sain kivasti kierrettyä. Kangasta jäi vielä jäljellekin... mitälie siitä vielä keksinkään ;) Tämän ekan kuvan on ottanut äidin pikkuapulainen 4-vee.
 Ja tässä on vielä parempaa kuvaa, housut edestä. Vyötäröllä on siis resori.
 Ja takaa...
Housujen kaavat SK 2/2009, mutta muutoksia tehty niin lahkeisiin kuin vyötäröönkin. Illalla nää pöksyt pääsee 90minuutin testiin, Zumba-tunnille ;)

Housuprojektin alkuunsaattamisesta iso kiitos siskolleni <3 -> Needle-fabric-scissors

3 kommenttia:

  1. Kivat housut! :D Pitäs itekin aktivoitua omien housujen ompeluun...

    VastaaPoista
  2. Aikun on hyvännäköset!!! :)

    VastaaPoista
  3. Pikkusen pitää housuja fiksailla. Kyllä ne jalassa pysyivät, mutta on turhan leveät lahkeet.

    VastaaPoista