18. joulukuuta 2010

Neljän tähden Kuperkeikka

Kuopukselle kävi villahousut pieneksi. Hänellä on kyllä yksi villahaalari ja yksi fleecehaalari, mutta aina ei tarvitsisi olla haalaria toppahaalarin alla. Muistin, että mulla on kaapissa joutilaana joskus Yves Rocherilta tilaajalahjana tullut fleeceviitta, aivan käyttämätön. Niinpä päätin leikellä siitä housut :) Toiseen lahkeeseen vielä muutama tähti velourkankaasta. Ohjeena Ottobre 6/2010 lehden Kuperkeikka, koko 92cm. Housut ovat vielä hiukka reilut, mutta eivätpähän ainakaan purista ulkoillessa :D Ennen haarasauman ompelemista kiinnitin velourtähdet housuihin kangasliimakynällä, ei tarvinnut harsia ennen ompelemista. Tähtien kiinnittäminen ei onnistunut niin hyvin kun olisin halunnut, mutta lopputulos on ihan ok.
Polleana poikana kuopus esitteli lahkeessa olevia tähtiä niin isille, isoveljelle kuin meidän koirallekin :) Yllä olevassa kuvassa housujen väri on oikeampi. Salamavalo vääristää alakuvaa.
Ennen jouluaattoa pitäis vielä neuloa pari tiskirättiä ja pipo miehelle, joululahjaksi.

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska nähdä, mitä saa aikaiseksi, kun käyttää sitä mitä kotoa löytyy!

    Varmaan pääsi fleecekin tehokäyttöön kaapista makaamasta. Hieno idea ja hienot pöksyt!

    VastaaPoista
  2. Pitäisi enemmänkin hyödyntää kotoa löytyvää materiaalia, sitä kun kuitenkin olis :) Siitähän voiskin keksiä teeman alkuvuodelle :D

    VastaaPoista