8. lokakuuta 2010

Yhden illan juttuja

Joulun kekseliäin lahja... eka versio valmistunut. Kyseessä siis SK 07/10 ollut ohje huopasaippuasta ja näyttäähän tuo ohje netistäkin löytyvän, eli täältä. Aika mielenkiintoinen uusi tuttavuus kyllä. Kun mies näki kun tein huovutettua saippuaa, hän tietysti ihmetteli. Tokaisi sitten, että kaikenlaisia kummallisuuksia minäkin kokeilen. Niinpä...

Ja sitten tuohon edellisen viestin pipoasiaan. Se oli itse asiassa kahden illan juttu. Eikä mennyt juurikaan tuon ohjeen mukaisesti. En tehnyt siihen virkattua lieriä vaan tuon ohjeen silmukkamäärällä peruspipon joka istuu päähän tosi hyvin. Siis aivan mahtava pipo! Kuvaa en juuri nyt tähän saa koska meidän digikamera on rikki, mutta lisään kuvan heti kun sen saan kuvattua.

Uusin yhden illan juttu valmistuu tämän sivun kauluriohjeen mukaan, ainakin suurinpiirtein. Esikoiseni Atte tarvitsee kauluria, niinpä puikoille pääsi keltainen Seitsemän veljestä lanka. Tai ainakin luulen langan olevan Seitsemää veljestä. Vyöte ei enää ole tallessa, kerä on lojunut lankakorissa useita vuosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti