3. marraskuuta 2011

Juoksuhousut (koira)vanhukselle

Johonkin on kadonneen meidän Peppi-koiran juoksuhousut! Tai yhdet on kyllä tallessa, mutta ne on alusta pitäen olleet hiukan naftit (joskus olen ne itse ommellut). Katsoin ruokaostoksilla käydessäni lemmikkitarvikehyllyjä, mutta eipä löytynyt juoksuhousuja Prismasta eikä Citymarketista... juoksuhoususiteitä kyllä oli, mutta ei housuja! Mutta eipä tuo ollut kummainen homma ommella sellaiset itsekään. Kivasti vierähti tovi poikien päivälepoaikaa samalla. Otin "kestovaippakankaat" -laatikosta palan siellä kauan marinoitunutta viininpunaista USA 2mil PUL:ia ja leikkasin siitä koiran mittojen mukaan palasen, kävin sovittamassa palaa ja hieman leikkasin siihen muotoa kapeimpaan kohtaan. Reunat huolittelin (edelleen sillä samalla) mintunvihreällä vinonauhalla. Sitten hiukan mustaa tarranauhaa ja kuminauhaa. Hännälle tein reiän ja huolittelin sen siksakilla laiskuuttani kun en jaksanut alkaa siihen vinonauhaa säätämään. Nämä housut ovat sopivat, mutta eivät tietenkään koiralle mieleiset :P Vielä ehkä olis saanu haara hieman kapeampi olla.Peppi ei tykänny yhtään olla kuvattavana... ei se tykkää koskaan ja nyt kun vielä housut jalassa niin onhan se noloa!

Pepillä käytetään juoksuhousuissa joko puolikasta kestosuojia... alkaa meiltä nuo kertakäyttöiset loppua. Ilmeisesti pitää koiraa varten niitä sitten ostaa.

1 kommentti:

  1. Täytyypä todeta, että pöksyt on varsin onnistuneet - ilmeisesti myös koiran mielestä :P Kertaakaan se ei ole niitä itse saanut riisuttua ja housut jalassa pystyy jopa pyöriä selällään matolla (mikä tarkoittaa et Pepillä on kivaa just sillon).

    VastaaPoista